7. maaliskuuta 2017

Keittiöremontti, osa 4

Nyt on viimeinenkin valolista paikallaan, ja remontin voi virallisesti julistaa valmiiksi! Keittiö oli kyllä täysin käyttökunnossa jo ennen joulua, mutta pienet viimeistelyt vähän venähti, kun eivät ole välttämättömiä. Nopeasti kyllä kotiutui tähän uuteen, ja välillä mietin, missä kaapit olivat ennen ja mihin keittiö loppui, enkä tajua miten ihmeessä jaksoin siinä pienessä tilassa pyöriä. No, kaikkeen tottuu mutta ei tule ikävä! (Etenkin itsekseen sulkeutuviin oviin tottuu, sillä seurauksella, että paiskon nyt kylpyhuoneen ja työpaikan kaappeja ja laatikoita aika antaumuksella välillä...)


Parin kuukauden käyttökokemuksen perusteella olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Erityistä iloa tuottaa iso tiskiallas, jossa mahtuu tiskaamaan paistinpannun vaivatta ilman, että puoli keittiötä lainehtii. Toinen äärettömän tyytyväisyyden lähde on välitilan laatta. Jokaisen euron ja odotetun viikon arvoinen!


Keittiön kaapit: Ikea
Mikro, uuni & induktiotaso: Ikea
Välitilan laatta: Porcelanosa / Laattapiste Oy
Työtaso & valolistat: Remholz Oy
Vetimet: Ideal-Keittiöt
Laminaatti: Pergo / Kodin Terra

Haaveilen vielä uudesta ruokapöydästä ja vanha tiskikone on alkanut näyttää lopun alun merkkejä, mutta ei kai mikään ole koskaan täysin valmista. Myös olohuoneen parketti kaipaisi uudistusta ja muutama seinä maalausta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti