23. tammikuuta 2014

Nutella-banaanijäädyke

Tämä "resepti" on bongattu vanhasta Glorian ruoka & viini- lehdestä. Resepti lainausmerkeissä siksi, että nimensä mukaisesti jäädykkeeseen tarvitaan kahta ainesta - banaania ja Nutellaa, puolet ja puolet.

200g kypsää banaania
200g Nutellaa

Survo banaani soseeksi sauvasekoittimella, lisää Nutella ja sekoita tasaiseksi. Seoksesta tulee yllättävän juoksevaa. Kaada pakasterasiaan tai esim silikonisiin muffinssivuokiin. Jäädytä pakastimessa yön yli tai pidempään peitettynä.

Tästä määrästä tulee pieni pakasterasiallinen tai 6-10 annosjäädykettä vuokien koosta riippuen. Määrää voi tietenkin vaihdella tarpeen mukaan. Massa ei jähmety kivikovaksi, ja se alkaa sulaa melko nopeasti. Maku tosin ei kärsi vähän sulaneenakaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti