7. elokuuta 2013

Donna Hay

Olen tehnyt uuden lehtilöydön! Donna Hay Magazine on osoittautunut kerrassaan mahtavaksi, ja olen koukussa. Pahasti.

Donna Hay on tullut minulle tutuksi Masterchef Australia- sarjan kautta, en ollut kuullutkaan kyseisestä henkilöstä ennen tätä. Masterchefin tehtävänä taisi olla kuusikerroksisen suklaakakun leipominen Hayn reseptin mukaan, ja olin myyty. Hayn omilta nettisivuilta löytyy mm. reseptejä aiheittain sekä verkkokauppa. Paras löytö oli kuitenkin Donna Hay Magazinen iPad- versio, jonka tilasin. Jos kotoa löytyy iPad ja englanninkieliset ohjeet eivät ahdista, suosittelen ehdottomasti!(kuva: Donna Hay Magazine)

Koska meidän iPad on yleensä J:n mukana töissä, en ole ehtinyt herkuttelemaan ruokakuvilla ja kaikilla resepteillä vielä niin paljoa, kuin haluaisin. Uusimmassa, Black and white- teemaisessa lehdessä oli ainakin nuo kannen panna cotta- reseptit sekä haudutettu marenki, jotka täytyy ehdottomasti testata pikimmiten.

Lehdistä löytyy makeiden reseptien lisäksi myös ihan "oikean ruoan" reseptejä. Australiassa kasvisten ja etenkin merenelävien saatavuus on hieman eri luokkaa kuin meillä Suomessa, joten monet reseptit saattavat tulla aika kalliiksi, mutta ainakin inspiraatiota niistä saa. Ainahan voi soveltaa. Ruokaohjeita löytyy nopeista arjen pelastajista juhla-aterioihin, eli laidasta laitaan. Myös edullisemmista raaka-aineista, kuten lohesta ja nuudeleista.

Edellisessä lehdessä oli juttu jauhottomista kakuista. Etenkin kannen mokka-marenkikakku täytyy testata, toimisi varmasti pimenevien iltojen ja kahvin tai jälkiruokaviinin kanssa.


(kuva: Donna Hay Magazine)


Koska lehti on australialainen, kesä-heinäkuun numero on ollut talvireseptejä pullollaan. Joulunajan lehdessä vastaavasti on keskikesän herkkuja.

Lehden ruokakuvat ovat upeita, ja monet reseptit yksinkertaisia. Seuraaville vieraille voisi leipoa vaikka allaolevia suklaa-maapähkinävoifondantteja.


(kuva: Donna Hay Magazine)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti