28. kesäkuuta 2013

Suunnitelma B

Pääsimme lähtemään La Rochellesta päivää myöhemmin kuin alun perin oli tarkoitus. Aluksi Atlantti näytti parhaat puolensa, aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta, oli sopiva tuuli ja pienet laineet. No, Biskajanlahti päätti sitten ottaa minulta luulot pois. Vastatuuli ja aallot kasvoivat samaan tahtiin merisairauteni kanssa, ja seitsemän tunnin jälkeen saavuttiin illaksi Ile d'Yeun sijaan paljon lähemmäs Bourgenayhin. Oma olotila oli sitä luokkaa, että purjehtiminen riitti tällä erää. Minä ja J jatkoimme aamulla taksilla Les Sables d'Ollonneen ja muut suuntasivat takaisin merelle.
Les Sablesin hotelli sattuu olemaan sopivasti aivan meren rannalla ja pienen chocolaterien naapurissa! Tämä sopii arvatenkin paremmin kuin hyvin minulle. Paluulentomme Helsinkiin lähtee Pariisista vasta 3.7., joten vierailemme mahdollisesti vielä Nantesissa ja Le Mansissa matkan varrella. Alun perin kun oli ajatuksena purjehtia vielä Ile d'Yeulta Brestiin ja matkustaa sieltä Pariisiin.
Toivon turvallista matkaa ja paljon myötätuulta C'est la Vien miehistölle. Ehkä se Saaristomeri kuitenkin riittää jatkossakin itselleni. Nyt jää vielä enemmän aikaa Ranskan herkuille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti