5. lokakuuta 2013

Varaslähtö jouluun

Jouluun on 11 viikkoa! Kovin moni ei tällä tiedolla tee erityisemmin mitään (tai ahdistuu, pahoittelut siitä), mutta itse iloitsen jo valmiiksi joululeipomuksista, piparkakkutalon rakentamisesta ja joulumusiikista. Joulunajan tuoksuista, koristeista ja lumesta (johon ehdin kyllästyä monesti jo ennen helmikuuta). Tietysti Sinatraa, Bubléta ja muita voi kuunnella kesälläkin, mutta Let It Snow ei vain toimi silloin. Joku ehkä sanoisi minua hieman maaniseksi, mutta mielestäni olen vain hyvin innostunut. Ja ehkä vähän jenkkihenkinen.Syksyn ensimmäiset glögit join jo viime viikonloppuna piparien kanssa, ja nyt löytyi pian vanhaksi menevä torttutaikinapaketti pakastimesta. Eihän tuo esteettisesti täydellinen ole, mutta maistui hyvältä!


Illat pimenevät jo nopeasti, parina yönä on ollut pakkasta. Kesää ja valoa tulee ikävä, mutta kynttilät, villasukat ja uudet syys- ja talvitakit kompensoivat kyllä ihan siedettävästi. Ainakin toistaiseksi. Pimeysmasennus tulkoon sitten myöhemmin.


1 kommentti:

  1. Voih, olet jo auttamattomasti myöhässä joulunodotuksen kanssa. Suurin osa joulublogeista on ollut "auki" jo toista kuukautta :)

    VastaaPoista